Remind yourself that you can not fail being yourself! (Wayne Dyer)

Wie ben ik?

Ik ben Nathalie, een zachte liefdevolle, wijze vrouw die speels maar ook heel krachtig in het leven staat.
Mama van een prachtige dochter, Morgane (23). Zij is net als mij hoog sensitief en dat kan regelmatig voor de nodige vonken en vuur geven.
Partner van Patrick en baasje van Sky en Keylie, onze 2 border collies.
Met z’n allen wonen we in Diksmuide. We houden ervan om erop uit te trekken met onze mobile home, te genieten van onze wandelingen in de natuur en culturele bezienswaardigheden te bezoeken.
My guilty pleasure is chocolade.

.Mijn levensloop en ontdekking van mijn unieke gaven en talenten

Mijn leven kende heel wat moeilijke periodes die mij zowel op emotioneel, mentaal als fysiek vlak hebben uitgedaagd. Op mijn 18de ben ik gecrasht en was ik verlamd. Ik kon niks meer. Geleidelijk aan kwam ik er weer boven op. Maar mijn lichaam bleef fysiek zwak en was ik snel vermoeid. Ik diende mijn grenzen zeer goed te bewaken. Een jaar na mijn echtscheiding in 2001 kwam hierin een kantelmoment en besliste ik om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Vanuit mijn verlangen naar een leven zonder medicatie besliste ik om mij te gaan verdiepen in alternatieve en holistische geneeswijzen.

Er ging een heel nieuwe en fascinerende wereld voor mij open. Ik leerde creëren, aantrekken en manifesteren vanuit pure liefde en gedachtenkracht. Stap voor stap kreeg ik meer inzicht in mijn eigen patronen en leerde om hiermee op een constructieve en bewuste manier mee om te gaan. Weliswaar met vallen en opstaan. Er volgden nog 2 burn outs. Daar heb ik heel veel van geleerd, o.a. om te kiezen om voor mezelf op te komen vanuit liefde en kracht. Thema's waarin ik mocht groeien zoals zelfliefde, zelfwaarde en op tijd mijn grenzen aangeven.

Gedurende dit pad, ontdekte ik bijzondere gaven en talenten bij mezelf. Ik leerde reizen door ruimte en tijd heen en kwam in verbinding met andere werelden. Gidsen en lichtwezens begonnen met mij te communiceren. Geleidelijk aan begon ik Lichttalen te spreken.
Naast mezelf bleek ik in staat te zijn om ook mijn mede cursisten mee te nemen op mijn reizen en kon ik ze hierdoor in een diepe vorm van ontspanning en heling brengen. Dankzij de boodschappen die ik doorkreeg kon ik hen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hoe om te gaan met de dagdagelijkse uitdagingen van het leven.

Ik geniet ervan om me te verbinden met gelijkgestemde mensen.
Genietend van het samenzijn, in groep of individueel, vanuit gelijkwaardigheid onze wijsheid, liefde en kracht delen en samen co-creëren aan een liefdevollere, bewustere wereld.

Blije Nathalie in de natuur
Nathalie en haar hond Keylie
Glimlachende Nathalie

Foto - Nathalie Ghyllebert en haar hond Keylie

Benieuwd naar wat ik doe en hoe ik je kan helpen?

Aanbod