Getuigenissen

Een aantal weken terug was ik bij Nathalie voor een healing. Deze healing was zo bijzonder en raakte me tot in mijn ziel. Er was zoveel herkenning en een herstel van oude stukken die nu klaar waren voor transformatie. De weg naar verlichting bestaat er o.a. uit om ook te kijken naar de pijnstukken in jezelf, alleen lukt dat tot een zeker niveau. Door naar deze stukken te kijken met Nathalie, is er naast de herkenning, meteen ook de healing die eraan gekoppeld wordt. Het lijkt precies of je een zware oude jas uittrekt waardoor je zoveel lichter voelt. Alleen hebben we het niet door dat we die jas aan hebben. Hij is zo vertrouwd dat we het normaal vinden, maar dit is het niet, we zijn Licht wezens en mogen dit ten diepste herinneren, een healing bij Nathalie is daar een heel mooie bijdrage aan, een cadeau voor jezelf. Dankjewel Nathalie dat je als begeleider van het proces zoveel veiligheid wist te borgen waardoor processen zich konden voltrekken. Heel oprecht, Dankjewel - Mieke​ (kominbalans.be)


"Ik ontmoette Nathalie via een vriendin. Toen ze vertelde wat ze deed: door contact met haar gidsen oude diepe trauma's losmaken en oplossen, maakte ik direct een afspraak. Ondertussen ben ik al 3 keer bij haar geweest. Nathalie is heel uniek in wat ze doet en ik voel echt dat het werkt. Ze brengt je naar diepere lagen van jezelf. Bovendien neemt ze steeds te tijd om te luisteren, er is tijd om je verhaal te doen zowel vooraf als erna. Wat Nathalie doet brengt bij mij rust, vertrouwen en geloof in mezelf." - Sabine Martens (www.sabinemartens.be)


"Ik had last van fysieke rugpijnen die gepaard gingen met angsten. Nathalie had bij de heling (via telefoon) onmiddellijke beelden van de onderliggende zaken. In een mooie geleide heling, waarbij ze duidelijk aangaf welke beelden ze zag, begeleidde ze mij bij het loslaten van de angsten, waardoor de pijn verlicht werd. " - Marie Jeanne


"Ik wil ook nog even verwijzen naar de huiszuivering die Nathalie bij mijn dochter deed. Mijn dochter voelde zich heel depri en negatief . Buren van haar voelden heel negatief aan en zorgden voor veel spanning. Nathalie heeft zich op afstand afgestemd op de toestand, ze heeft een huiszuivering gedaan en een beschermend schild geplaatst. Ondertussen zijn we drie maand verder, de buren zijn verhuisd en nu wonen er sinds enkele dagen sympathieke nieuwe buren ... " - Marie Jeanne


"Ik heb gedurende de laatste 20 jaar, heel veel workshops en cursussen gevolgd. Hierdoor evolueer je heel sterk,en alhoewel je alsmaar groeit, stopt je zoektocht eigenlijk nooit. Er is een enorme nood om telkens naar een hoger niveau te gaan. Daarom ben ik blij dat ik bij Nathalie Ghyllebert ben terechtgekomen. Zij heeft een unieke manier en vooral bijzondere connecties om jou op jouw unieke pad te begeleiden. Iedere keer ik bij haar ben geweest, ben ik weer iets wijzer over mezelf en vooral krijg ik nieuwe inzichten over met wie ik geconnecteerd ben. Gezien je soms met hele zware stukken geconfronteerd wordt, is Nathalie één van de weinige therapeuten die ik ken, die dit aankan, die sterk genoeg is. Dus als je open minded bent en naar kwaliteit en authenticiteit zoekt om jouw eigen heilige graal te ontdekken, dan is Nathalie ,daar de bijzondere vrouw bij uitstek voor. " - Ariane


"Ik kwam bij Nathalie met een zware pijn, die moeilijk te dragen was. Ik voelde me onmiddellijk thuiskomen bij Nathalie. Ik had mijn drum mee en we drumden tezamen. Dit was op zich al heel helend voor mij. Het is opmerkelijk en fantastisch hoe Nathalie contact heeft met haar lichtfamilie. Liefde wordt alom verspreid. Na de sessie was mijn pijn opmerkelijk minder. Ben haar dankbaar hiervoor. Ik zou Nathalie zeker aanraden als je je bewustzijn wil verhogen of als je het moeilijk hebt met iets. Dank je wel, Nathalie." - Serge


"Dankzij mijn reeksje van drie sessies bij jou heb ik mijn innerlijke rust tijdens mijn beginnende burn-out kunnen weervinden. Ik heb er bewust voor gekozen om minder uren te gaan werken om zo op tijd tot rust te kunnen komen. Dat dit echt noodzakelijk is voel ik enorm. De stress op het werk blijft zeker, maar ik slaag er dankzij jouw hulp wel in om thuis toch tot rust te komen. Ik heb ook stilaan meer energie om dingen te ondernemen die me nog meer opladen (zoals naar de zee gaan bijvoorbeeld)." - Patricia


Ik leerde Nathalie kennen op het Event voor Lichtwerkers als een lieve, rustige en integere Ziel.
Ook al heb ik zelf reeds een heel pad afgelegd op het vlak van persoonlijke en spirituele groei, aanvankelijk voelde wat Nathalie doet, voor mij als een ‘brug te ver’.

Als ‘dubbel’ aardeteken (dierenriem en ascendant in Steenbok ;-)) wou ik het ook zo graag allemaal met mijn hoofd (lees ‘verstand’) kunnen begrijpen en dat lukte niet. Bijgevolg heeft het best eventjes geduurd voor ik met haar contact opnam.
Ik ging doorheen een heel donkere periode in mijn leven, wat wel es omschreven wordt als ‘de nacht van de Ziel’. Ik voelde me angstig, onzeker en twijfelde aan heel wat zaken in mijn leven. Ook al had ik zelf als therapeute een hele koffer met tools verzameld om mezelf terug te vinden, toch lukte het me niet …

Zo kwam ik helemaal ‘op’ en ten einde raad bij Nathalie terecht.

Wat Nathalie doet in haar werk is niet in woorden te vatten. (tenzij dan in de bijzondere Lichttaal die zij spreekt). Het overstijgt de kracht van onze mensentaal. Probeer het bijgevolg ook niet te ‘snappen’ met je hoofd, want dat leidt tot ‘strijd’ in jezelf en dat brengt je geen stap vooruit, integendeel! En hier spreek ik uit eigen, diep doorleefde ervaring. ;-)

Bijgevolg leerde ik bij haar om ‘in overgave’ te gaan en te vertrouwen op de prachtige (en iedere keer weer unieke!) zielsreizen die zij begeleidt om je terug te brengen bij je Essentie, bij je OER-bron. Hierdoor keert de rust en het vertrouwen terug in jezelf én in het Leven, waardoor je weer verder kan op je pad.

Nathalie is voor mij een ‘rots’ in de branding geworden. Ik wéét dat ik nu niet meer bang hoef te zijn, wanneer ik als hypersensitieve Ziel nog es ergens in vast loop en er zelf niet uit geraak.
Nathalie is er dan om mij als een goeie gids, ondersteund door haar Lichtbegeleiding, terug te brengen waar ik hoor te ZIJN: met mijn beide voeten en mijn hele lichaam goed ge-aard en tegelijk verbonden met mijn Bron.
Zo fijn om dit te mogen ervaren!
Super dankjewel Nathalie voor wie jij bent: een sprankelend Licht voor velen! - An Denys (www.andenys.be)


Ik ontmoette Nathalie voor het eerst in een online groeidag en voelde meteen een energetische verbinding.
Een gevoel dat bevestigd werd tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking.
Heel intuïtief, niet wetende hoe maar vanuit een diep vertrouwen dat Nathalie me kon helpen bij het loslaten van laagjes die me nog belemmerden om uit mijn cocon te kunnen breken, om een volgende stap in mijn innerlijke groeiproces te maken, koos ik voor een 3-delig healingtraject.

De stem van Nathalie raakt, de woorden resoneren.
De Liefdeskracht is duidelijk voelbaar.
Nathalie begeleid je op een meditatieve reis, doorheen tijd en ruimte.
Wanneer je gewoon mag "Zijn", je je gedragen en begeleidt voelt kan zwaarte zijn weg naar buiten vinden.
En dat mocht ik ontvangen.
Veel meer dan ik intitieel voor ogen had (hoe kan het ook anders wetende dat de weg zich ontvouwt niet vanuit ons hoofd maar door hem gaandeweg te bewandelen).

Door een emotionele periode waar ik zelf geen controle over had kwamen gekende fysieke problemen weer naar de oppervlakte.
Tijdens de meditatieve reizen ervaarde ik een diepe innerlijke rust en vertrouwen. Ik ontving prachtige boodschappen die me de kracht en energie gaven om de stappen te zetten die ik op dat moment diende te zetten en de lichtheid om de dominante fysieke en emotionele pijnen opnieuw naar de achtergrond te laten verdwijnen.

Niet in woorden om te zetten maar prachtig om te voelen hoe innerlijke rust en vrolijkheid zich aandient, hoe we geleid worden wanneer we vertrouwen op het niet-weten en luisteren naar onze innerlijke stem die Nathalie warm vertaalt. - Isabelle Cosijns (@PerlaVitacoaching.be)

"Mijn grootste probleem of klacht, was dat ik enorm veel fysieke spanningen in mijn lichaam voelde. Vooral in nek en schoudergedeelte wat met momenten véél pijn gaf. Dan ter hoogte van mijn bekken een soort "krachtloosheid" of gebrek aan kracht en stabiliteit. In 't West-Vlaams zou ik zeggen "geen kloekte" in mijn bekken.

Het tweede luik was dan een tekort of een soort" schaamte" om mijn grenzen te stellen. Grenzen zijn voor mij vaak héél onduidelijk en daar was ik me niet zo bewust van toen ik voor het eerst bij Nathalie kwam. Dus dit kan wel als een mooi leerpunt gezien worden in mijn evolutie.

Het blijft moeilijk, maar ik neem het mezelf niet meer zo kwalijk als ik er toch weer eens inloop, want boosheid was/is ook iets dat ik nog regelmatig moet leren elimineren of verzachten. Op zo'n momenten kan ik in gedachten naar een soort veld , stilte, energie gaan of hoe je het ook mag noemen, die Nathalie me heeft aangereikt tijdens een healing, waar ik een groot begrip , koestering VOEL en het is vooral dat voelen dat me zo raakt en helpt !!! Ik ben nu al meerdere keren meegereisd naar zo'n moment, telkens een ander veld, naargelang het probleem en het werkt!!!

En ik kan er gemakkelijk naar toe gaan omdat ik tijdens de healing door jou naar zo'n plek, geleid ben geworden, dat ik het herken. Het is zoals de geur van wafels waarnemen, dat diep inademen en al helemaal weten hoe lekker dat is , je helemaal vervullen met de geur en genieten.....een soort gelukzalig moment. Je "herkent" die geur en je beleeft het tegelijkertijd.
Dat is wat ik bedoel, via jouw healing naar een bewustzijn gebracht worden en er later terug zelf naar toe kunnen via de mind, doordat je het herkent en WEET dat het er is.

Tijdens de healings bij Nathalie, is mijn favoriete deeltje, jouw Lichttaal, super is dat voor mij.

Sedert ik oma ben, heb ik het gevoel, dat wij als oma's allemaal Lichttaal spreken voor onze kleinkinderen. Wij koesteren, verzorgen, begrijpen, voelen, versterken, wiegen....met onze stem. En diezelfde vibraties voel ik bij die Lichttaal. Alhoewel die soms ook eens streng kan zijn, maar het blijft liefdevol. Dus als je als gekwetst persoon bij jou komt, Nathalie, dan zet jij die energie neer.

Het blijft natuurlijk wijzelf die een pad te gaan hebben meestal met ups en downs, maar als je je blinde vlekken begint te zien en je krijgt een methode of een tool aangereikt die je effectief rust kan brengen in je hoofd, dan heb je toch wat voorsprong om oude gewoontes en patronen te doorbreken. Het blijft een uitdaging ons dagelijkse leventje... ." - Rolande

Wil je meer info, heb je een welbepaalde vraag of benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Boek een gratis kennismakingsgesprek