WORKSHOP: “Diepere verbinding met de wijsheid, liefde en kracht van jouw bronbewustzijn”.

26/07/2021 - 14:17

Een co-creatie van Lut Vermeulen (klankhealer, coach, teacher) en Nathalie Ghyllebert (healer, bewustzijnscoach en spiritueel mentor). Deze gaat door op zondag 8 augustus in Brugge.

Lieve allemaal,

Heb je ook zin om live met gelijkgestemden samen te komen op 8 augustus? Dit is de dag dat de energetische Leeuwenpoort (8 8 portaal) zijn hoogtepunt bereikt.

Genieten van het Samen Zijn, afstemmen, mediteren, een vuurritueel, bewegen, een klankconcert. Een lach en een traan. Genieten van wat er mag ontstaan.

Deze workshop, “diepere verbinding met de wijsheid, liefde en kracht van jouw bronbewustzijn”, is een co-creatie van Lut Vermeulen (klankhealer, coach, teacher) en Nathalie Ghyllebert (healer, bewustzijnscoach en spiritueel mentor). Deze gaat door op zondag 8 augustus in Brugge.

Via de bouwstenen van de natuur (lucht, vuur, water, aarde en ether) maken wij verbinding met Moeder Aarde en het universum naar een diepere verbinding met je intuïtie en Bronbewustzijn.

Onder begeleiding van Lut en Nathalie laat je het oude los en verwelkom je het nieuwe. Ondersteund door de kracht en liefde van de groepsenergie transformeer je oude blokkades en heel je gekwetste zielsdelen. Dit creëert ruimte om de lichtcodes (informatiedragers) te ontvangen en zo meer verbinding te maken met diepe wijsheid en innerlijke kracht.

De Leeuwenpoort opent op 26 juli, bereikt zijn hoogtepunt op 8 augustus en sluit zich op 12 augustus. Dit valt samen met het Oud Egyptisch Nieuw-jaar. dat gevierd werd wanneer Sirius aan de horizon verscheen. De Nijl stroomde over en zorgde voor vruchtbare gronden. Op dat moment stromen krachtige energieën vanuit het galactisch hartcentrum de aarde binnen. Deze energie zorgt ook voor transformatie en bewustzijnsgroei bij ons. Zowel individueel als collectief is dit een aanzet tot ontwaken en diepere inzichten krijgen.

Wil je volop afstemmen op deze energiefrequenties met gelijkgestemden en in co-creatie aan de slag gaan om je bewustzijnsproces in een versnelling te brengen?

Schrijf je dan in voor deze workshop “diepere verbinding met de wijsheid, liefde en kracht van je Bronbewustzijn“ die doorgaat op zondag 08 08 2021 te Brugge, Zandstraat 340 (Sint-Adries).

Start om 14u30 (deuren open vanaf 14u15) en einde rond 17u30 -18u

De prijs bedraagt 55 euro (water, thee en koffie met versnaperingen inbegrepen).

Het aantal deelnemers is max. 10 personen.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in via deze link:
Workshop is volzet. Inschrijven niet meer mogelijk.

Belangrijk!
Wegens organisatorische redenen kun je enkel inschrijven via bovenstaande link.
Je krijgt dan een bevestigingsmail met praktische info.

Wij kijken er alvast naar uit!

Liefs,
Lut en Nathalie

DEZE WORKSHOP IS VOLZET