Wie viert er de lente-equinox mee?

01/03/2023 - 14:23

Lieve allemaal,

Graag nodig ik jullie uit op dinsdag 21 maart om samen de lente-equinox en de nieuwe maan te vieren en een stukje bij te dragen aan het neerzetten van een liefdevollere en bewustere wereld.

We doen dit via een waterritueel aan zee voor het zuiveren van alle wateren. Breng een kristal of een steen mee waartoe jij je aangetrokken voelt om dit ritueel te doen. We zullen deze steen inladen met de krachtige lichtenergie van de groep en ons verbinden met de andere lichtwerkers die die dag ook hun bijdrage leveren voor een betere wereld. We gaan samenwerken met elkaar, je hoger Zelf, je lichtteam en vele andere lichtwezens (engelen, opgestegen meesters, eenhoorns, draken, sterrenwezens etc.).
Degenen die een drum hebben of een ander muziekinstrument, breng die gerust mee.

We komen eerst samen te Villa Verte te Oostduinkerke tegen 12u30.
Daar gaan we eerst gezellig samen eten. Het zou fijn zijn om iets mee te brengen voor de groep (systeem potluck). Ik breng alvast soep, brood en een thermos koffie mee.
Dankjewel, Sonja, voor het gratis ter beschikking stellen van je ruimte.
Vandaar rijden we met de auto naar het strand, waar het waterritueel zal plaatsvinden.

Verzamelplaats: Villa Verte
Pastoor Schmitzstraat 2
8670 Oostduinkerke
Wanneer: dinsdag 21 maart om 12u30
Max: 16 personen
Prijs: Vrije bijdrage. Jouw bijdrage wordt integraal geschonken aan de Zonnegloed (opvangcentrum voor wilde dieren in nood te Oostvleteren).

Wil je er graag bij zijn, bevestig via deze link.

Veel liefs,
Nathalie