Nieuwe workshop: "In diepere verbinding met je Bronbewustzijn"

29/11/2022 - 16:33

Lieve allemaal,

Dit weekend heb ik een workshop gevolgd bij Tareth, een Engelse spirituele mentor en ik voelde zo’n diepe rust, vrede en harmonie, eenheid en expansie tegelijkertijd. Hij bracht het met zo’n eenvoud, in diepe verbinding met de Bron.

Delen van diepe innerlijke wijsheid en onvoorwaardelijke liefde in co-creatie in groep
Het heeft me geïnspireerd om mijn innerlijke diepe wijsheid en onvoorwaardelijke liefde verder aan te boren, te delen in gelijkwaardigheid en in co-creatie. Ik voel dat de tijd rijp is om dit terug meer samen in groep te doen.

Heling
Eén van mijn gaven is heling brengen, in de zin van, terug heel worden. Alle delen van jezelf omarmen, accepteren wie je werkelijk bent en terug in harmonie en vrede komen met jezelf. Van hieruit in diepere verbinding met Moeder Aarde en de Bron (de Kosmos, God, je Hoger Zelf, welke naam dat je er ook aan wilt geven) zodat je steeds meer in harmonie en balans komt. Waardoor wat het leven je ook te bieden heeft, tijdens deze uitdagende tijden, deze vanuit een diepere innerlijke vrede, rust en mededogen kan benaderen.

Kracht, liefde en wijsheid
Met de kracht, de liefde en de wijsheid van de groep heling brengen voor jezelf, voor elkaar en naar al wie heling, liefde en licht nodig heeft. Wanneer je werkt aan jezelf, doe je dit ook voor het grotere geheel. We zijn collectief verbonden met elkaar. Dus wat jij denkt, voelt, zegt en doet, draagt bij aan het collectief veld. Wanneer jij je bewust wordt van jouw schaduwzijden, ze liefdevol omarmt en transformeert, kom je steeds meer in je eigen lichtkracht te staan en straal jij steeds meer jouw prachtig uniek licht uit. Samen met andere lichtwerkers creëer jij een schitterend Lichtveld en draag je bij aan een bewustere, liefdevollere wereld.
Vandaar dat ik deze volgende workshop organiseer.

Workshop “In diepere verbinding met je Bronbewustzijn”
Deze workshop verbind je dieper met al jouw facetten, vanuit liefdevolle omarming en heling (van wat er geheeld mag worden op dat moment) zodat er een diepere verbinding ontstaat met jouw eigen BronLicht, jouw Essentie. Jouw unieke Zijn.
Het ervaren van een diepere vrede en stilte in jezelf waardoor harmonie en pure vreugde volgt, genietend van het samenzijn.
Het gaat om het ervaren, het doorvoelen en het delen (voor wie dat wil).

Wanneer: maandag 19 december van 14u tot 17u.
Prijs: 65 euro (inbegrepen koffie, thee, water en versnaperingen)
Waar: bij mij thuis, Ganzenstraat 13, 8600 Diksmuide
Inschrijven via de website: https://www.nathalieghyllebert.be/inschrijven-workshop-in-diepere-verbinding-met-je-bronbewustzijn
Aantal: max. 7 personen

Ik wens je een hele fijne dag.

Veel liefs,
Nathalie