Nieuwe workshop "8/8 Leeuwenpoort: In harmonie en balans met je geheelde en gekwetste vrouwelijke en mannelijke oer(zielen)pijnen!"

11/07/2023 - 14:14

Lieve allemaal,

Op 8/8 met de hoogtepunt van de Leeuwenpoort geef ik een dagworkshop te Haringe, een prachtlocatie te midden in de West-Vlaamse weiden.

Op die dag staan onze zon, Sirius en de aarde op één lijn.
In de oude Egyptische mysteriescholen werd Sirius gezien als onze spirituele zon, als de zon achter onze zon, het Hogere Zelf van ons zonnestelsel.

Deze ster wordt beschouwd als de inwijder, de goddelijke leraar, levensbrenger en bron van kennis.

Toen ik deze morgen me afstemde op de leeuwenpoort van 8 augustus kwam Sekhmet door.
Ik voelde haar energie intens krachtig door me heen stromen.
Ze bracht de boodschap dat er via de leeuwenpoort een nieuwe poort gaat openen, die ons een kans brengt om onze vrouwelijke en mannelijke gekwetste oer(zielen)pijnen vanuit de werkelijke oorsprong te helen.

We gaan in een versnelde diepgaande transformatie terecht komen als individu en als collectief eens we door die nieuwe poort heen gaan bewegen.

De Sekhmet energie, betekent voor mij, de vrouwelijke kracht in al haar vormen.
In bijlage vind je de kaart van Sekhmet, die ik trok na mijn afstemming.
Naast Sekhmet zie je 2 leeuwen naast haar staan.
Voor mij staat Sekhmet symbolisch voor het beheersen van onze vrouwelijke en mannelijke energieën.
Zij helpt je met het omgaan van zowel je geheelde als van je gekwetste oer(zielen)pijnstukken en deze in balans te brengen.

In eerste instantie dienen we via zelfacceptatie, zelfliefde en zelfzorg een balans te vinden tussen onze geheelde en gekwetste pijnstukken.

Onszelf te aanvaarden met alles er op en eraan.
Hieruit komt diepe heling voort.

Vanuit die herstelde balans komt je echte Zielsmissie naar voren, wat je hier werkelijk komt doen.
Je zal de kracht, de energie en de moed vinden om die neer te zetten, ongeacht de omstandigheden en wat er ook gebeurt.
Het zal sterker zijn dan alles wat je tegenhoudt. Je zal jouw bezieling voelen tot in het diepste van al je cellen.

Op 8/8 gaan via de Leeuwenpoort de energie verkennen van deze nieuwe poort in samenwerking met mijn Lichtteam en het veld van de leeuwenenergie met mijn gids Léon en de godin Sekhmet.

Samen met mijn spirituele gids, Léon, een lichtwezen, die zich nu toont in zijn volle mannelijke leeuwenenergie, fier, rechtop en met zijn prachtige leeuwenhoofd naar boven kijkend richting de horizon en de vrouwelijke leeuwin met dezelfde fiere, liefdevolle houding naast hem, zij aan zij, in gelijkwaardigheid die zich vanmorgen openbaarde als Sekhmet, beiden stralend vanuit pure liefde, kracht en wijsheid, zullen ons vergezellen op deze krachtige, transformerende workshop.

Voel je je geroepen om in co-creatie met andere gelijkgestemden te gaan ontdekken, te exploreren en te ervaren wat dit voor jou brengt, dan nodig ik je uit vanuit mijn hart en ziel om in te schrijven voor de dagworkshop “In harmonie en balans met je geheelde en gekwetste vrouwelijke en mannelijke (oer)pijnen”.


Wanneer: donderdag 8 augustus van 10 uur tot 17 uur
Prijs: Earlybird ticket €88, na 21 juli €99
Waar: In een prachtige locatie te Haringe. Er word koffie, thee, water en versnaperingen voorzien. Gelieve zelf een lunch mee te brengen.

Opgelet!
De workshop is volzet. Je kan je wel nog inschrijven voor de wachtlijst, dit kan via deze link.


Gelieve rekening mee te houden dat voor deze workshop er annulatie voorwaarden gelden, deze kan je terug vinden op mijn website onder de algemene voorwaarden.

Deel deze pagina als je iemand kent die hierin geïnteresseerd kan zijn!

Misschien tot binnenkort.

Veel liefs,

Nathalie