Hoe je door je Bronzelf en lichtbegeleiding geleid wordt als je het vraagt. Herkenbaar?

07/06/2021 - 20:29

Ik scrolde door Facebook en kwam een post tegen van Mieke Vulink met als thema : "Hoe je geleid wordt naar de plaats waar je precies mag zijn." Herkenbaar?

Zondag was een bijzondere portaaldag.

6 6 2021. An Denys had een oproep gedaan om tegen 16u00 te dansen of af te stemmen met als thema "Shine your Light".

Ik stemde me af op mijn Bronbewustzijn i.s.m. mijn lichtteam om me te leiden naar de plaats waar ik het krachtigst in dienstbaarheid voor het grotere geheel mijn licht de wereld kon instralen alsook die ter plaatse verankeren.

Mijn tocht leidde richting het kasteel van Deulin. Tijdens onze wandeling werd ik geleid naar een kapel met een eikenboom wat hoger op in de achtergrond. Het was nog 25 min.te vroeg. Misschien toch een andere plaats?

Samen met mijn man namen we een andere weg maar die kwam uit op een modderpad. Dus terug richting kapel. Dan een andere pad genomen, kon ook niet verder dus terug richting kapel. Een beetje verder was het kasteel van Deulin met een zeer bijzondere energie.

Maar daar was het druk. Dan was het wel duidelijk dus toch bij de kapel.

Bij de kapel aangekomen voelde ik dat ik diende te zitten bij de eikenboom. Ik voelde de energie in trilling verhogen. Ik straalde mijn licht de wereld in. Klokslag 16u06 voelde ik een poort openen via de eikenboom die als transformator fungeerde. Dan kwam er enorm veel licht binnen via de boom door mijn kruin naar de voeten de aarde in. Mijn licht nam hierdoor in intensiteit toe. Ik zag heel veel wit licht.

Een witte draak verscheen. Toen hoorde ik Orion. Ik moest onmiddellijk denken aan de Witte draak van Orion van het kaartendek van Diana Cooper.

Ik voelde heel veel licht door me heen stromen.

Daarna voelde ik de energieën weer af nemen.

Ik deed mijn ogen open. Ik was eventjes verblind. Zoveel wit licht. Het eerste waar mijn blik op viel, waren witte bloemen en die waren zo wit. Het licht zo helder. Ik knipperde met mijn ogen. Ik zag het was 16u16.

Deze morgen vroeg ik aan mijn lichtbegeleiding waarom ik eerst die zijwegen diende te lopen. Ik kreeg door om lichtbanen te creëren in verschillende richtingen zodat het licht in alle richtingen sterker verspreid kon worden.

The Universe has his mysterious ways. Magisch toch!

Hoe je door je Bronzelf en lichtbegeleiding geleid wordt als je het vraagt. Herkenbaar?
Hoe je door je Bronzelf en lichtbegeleiding geleid wordt als je het vraagt. Herkenbaar?