"Heel je voorouderlijke lijnen en kom dieper in je kracht, liefde en wijsheid!"

28/10/2021 - 14:22

Workshop: "Heel je voorouderlijke lijnen en kom meer in je kracht, liefde en wijsheid!"

Tijdens de periode van Allerheiligen en Allerzielen herdenken velen van ons onze overleden (over)grootouders, vader of moeder.

Het is een periode om even stil te staan bij jezelf en het leven van degenen die voor jou kwamen. Misschien voelde je wel een speciale band met één van je voorouders. Mijn grootmoeder die begin dit jaar overleden is, herdenk ik met een stil gebed en samen met mijn familie leggen we binnenkort bloemen op haar graf.

Je haalt mooie herinneringen op en plots ongewild denk je aan bepaalde thema’s waarmee je (groot)ouders aan het worstelen waren.

Misschien herken je dat wel bij jezelf?

Je grootvader was misschien een sterke dominante man en je grootmoeder leed daaronder waardoor ze durfde niet voor haarzelf op te komen?
Deze thema’s worden doorgegeven aan de kinderen. Misschien durfde jouw moeder ook niet opkomen voor haarzelf?

Hierdoor voel je nog ergens een blokkade?
Voel je je misschien angstig om je te uiten?
Voel je je niet geliefd genoeg?
Heb je een gevoel van tekort?
Voel je je niet goed genoeg?

Dit komt omdat je een stuk van je familie karma meedraagt. Je hebt dit voor een stuk overgeërfd van je ouders en zij van hun ouders en zij op hun beurt van hun ouders en zo gaat het steeds verder door. Wanneer je aan jezelf werkt, ontdek en begin je thema’s van jezelf te herkennen in je ouders en geef je die misschien wel onbewust door aan je kinderen. Stef Bos schreef hier een mooi lied over: “Papa, ik lijk steeds meer op jou”.

Deze lus van familiekarma kan enerzijds doorbroken worden door de bloedlijnen te helen en anderzijds door je voorouders te eren, te danken voor al hun liefde, wijsheid en kracht. In je voorouderlijke lijnen zijn er ook heel krachtige voorouders die in het licht staan en je steunen en begeleiden.

Wanneer je je verbindt en samenwerkt met je voorouders kom jij meer in verbinding met jouw innerlijke kracht, liefde en wijsheid. Je voelt je meer in balans en harmonie. Dit heeft niet enkel effect op jezelf maar ook op die van jouw kinderen en allen die na hen komen.
De wereld wordt weer een stukje licht-er, waarbij we de Nieuwe Aarde weer een stukje dichter naar ons toe halen.

Voel je dat je klaar bent om jouw voorouderlijke lijnen te helen, te eren en je dieper te verbinden met de kracht, wijsheid en liefde van je voorouders waardoor ook jij jouw blokkades en onzekerheden op diepere lagen gaat transformeren?

Dan nodig ik uit om mee te doen aan de workshop: “Heel je voorouderlijke lijnen en kom dieper in je kracht, liefde & wijsheid!”

Deze gaat door op donderdag 4 november bij Nathalie Ghyllebert, te Diksmuide, Ganzenstraat 13.

Start om 14u00 (deuren open vanaf 13u45) en eindigt rond 17u00-17u30.

De prijs bedraagt 65 euro (water, thee en koffie met versnaperingen inbegrepen).

Het max. aantal deelnemers is 7 personen.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in via deze link:
Inschrijven Workshop: Helen van je voorouderlijke lijnen en kom dieper in je kracht, liefde en wijsheid!

Belangrijk!
Wegens organisatorische redenen kun je enkel inschrijven via bovenstaande link.
Je krijgt dan een bevestigingsmail met praktische info.

Mocht je nog vragen hebben, geef me gerust een seintje.

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Liefs,

Nathalie