Groepshealing met nieuwe maan op 6 oktober te Oostduinkerke aan zee!

04/10/2021 - 21:35

NIEUW! Kennisaanbod voor groepshealing!
NIEUW! Binnenkort reeks lichtcirkels en online groepstraject!

Lieve allemaal,

Jullie hebben het misschien opgemerkt, ik was wat stil op vlak van communicatie op sociale media en het schrijven van nieuwsbrieven.

Telkens wanneer ik door het leven wordt uitgedaagd, trek ik me wat terug en val ik stil naar de buitenwereld toe. Ik dien bepaalde thema’s en omstandigheden eerst zelf volledig te doorworstelen, tot op het bot uit te spitten en inzichten hierover te verkrijgen. Dan kan ik het integreren en gaan toepassen. Soms gaat dat supersnel en soms duurt het wat langer. Zoals nu. 😉

Het was ook Kim Vandebergh die me erop wees dat dit typisch was voor mijn HD type 5.1 (vanuit Human Design gezien) en om hierover eens te schrijven. Vanuit de Tarot gezien, ben ik een kluizenaar, dus ja, terugtrekken heb ik echt wel nodig om te groeien en te bloeien!

Na deze zeer heftige en uitdagende transformatieproces, ja, alweer, zie ik je denken, voel ik me helemaal klaar om naar buiten te komen met mijn nieuwe inzichten en nieuwe healingtools die ik mocht ontvangen vanuit mijn Bronbewustzijn.

Dus bij deze mogen jullie je verwachten aan meer artikelen over bewustzijnsontwikkeling, healing en energie. Ik start binnenkort een nieuwe reeks lichtcirkels live bij mij thuis en een nieuw groepstraject online. Alle info zal weldra verschijnen onder aanbod en nieuwtjes op mijn website en ik hou jullie op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

Veel liefs,
Nathalie