Ontdek Geluk & Innerlijke Groei via Alternatieve behandelingen.

GIGA Beurs te Torhout op 26 november!

05/11/2023 - 11:24

Op zondag 26/11 is er de GIGA happening in Torhout! Ontdek Geluk & Innerlijke Groei via Alternatieve behandelingen. De toegang tot de beurs is gratis!

Als standhouder ben ik ook van de partij en geef ik een workshop waar ik enorm enthousiast over ben!

Om 13 uur organiseer ik een visualisatie/activatie-evenement dat je dichter bij je Essentie zal brengen, waardoor je meer vertrouwen zult hebben in je innerlijke stem en intuïtie. Tijdens dit evenement zul je een diepgaande zuivering ervaren op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel/etherisch. Deze zuivering zal zich uitstrekken over verschillende lagen: van individueel tot collectief, planetair, galactisch en kosmisch. Kortom, je ontvangt een multidimensionale healing.

Je zult genieten van de vrije stroom van levensenergie en een diepe innerlijke rust ervaren. Je hart zal weer opbloeien en je zult hernieuwde levenslust voelen. Tijdens het evenement stem ik me af op de behoeften van de deelnemers, met de ondersteuning van mijn Lichtbegeleiding en de aanwezigheid van Lichtwezens op dat moment.

De kostprijs voor deze waardevolle workshop bedraagt slechts 35 euro. Doe mee en ervaar de transformatie die mogelijk is. Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

Je kan je enkel inschrijven in een workshop via dit formulier: https://forms.gle/vmjqjmb9XNEStrvG8.

Heb je vragen, wil je gewoon even langskomen om gedag te zeggen of benieuwd naar wat ik aanbied?

Wees van harte welkom op mijn stand in de buurt.

Ik kijk er naar uit je hier te ontmoeten .

Geniet ook van de andere workshops (zie foto).

Ben je geïnteresseerd, zet dan zondag 26 november alvast in je kalender.

Wil jij op de hoogte blijven van dit event? Zet je dan op 'gaat' of 'geïnteresseerd' op dit evenement: https://fb.me/e/2ShRqqQeE !

GIGA Beurs te Torhout op 26 november!