Energiewerk karmisch verleden transformeren te Beloeil

07/10/2023 - 21:50

Lieve allemaal,

Na een lange reis van innerlijke groei voel ik me eindelijk klaar om mijn energiewerk met de wereld te delen.

Graag wil ik een bijzonder moment delen van mijn recente energiewerk, dat zich achter de schermen afspeelde in samenwerking met anderen.

De ochtend van vrijdag 6 oktober begon mijn avontuur vrij vroeg, toen ik samen met mijn man met de camper arriveerde bij het betoverende kasteelpark van Beloeil.
Tegen de middag had ik afgesproken met twee dierbare vriendinnen om te wandelen. We genieten van het moment zelf en verwelkomen wat er spontaan mag ontstaan.

Op voorhand verken ik de energie van een plek en samen met mijn man en onze hondjes wandelden we naar het kasteel. Voor de ingang van het majestueuze kasteel bewonderde ik twee draken langs elke zijde van de ingangspoort alsook een griffioen en een leeuw die op beide zijden aan de bovenkant van de voorste muren van het kasteel prijkten.

Doordat het kasteelpark gesloten was, gebruikte ik mijn pendel op een kaart van Beloeil om precies te bepalen waar we mochten zijn.
Mijn pendel leidde me naar het hart van Stambruges, een deelgemeente van Beloeil, pal naast de kerk van Saint-Servais, waar "toevallig" een standbeeld van een heks stond.

Het gaf me kippenvel en rillingen over mijn hele lichaam, ik kreeg door dat het energiewerk dat we gingen doen ging gaan over vrouwen die veroordeeld geweest zijn in de tijd van de heksenvervolgingen. Een stem in mij vertelde dat we daar ook bij betrokken waren. Even gecheckt met mijn vriendinnen en ook zij voelden een volle ja. Daar gingen we starten.

Tijdens onze wandeling kwamen we tal van symbolen tegen, waaronder een imposante klok aan de muur (verwijzend naar het verleden) van een eeuwenoud gebouw, het mythische paard met vleugels, Pegasus, de naam Raphaël (verwijzend naar de Aartsengel Raphaël, de grote genezer), en twee kapelletjes waar nog altijd zware energie aanwezig was. Daar hoefden we enkel aanwezig te Zijn.

Daarna trokken we het bos in, waar mijn aandacht werd getrokken naar een bijzondere plek met zeer hoge energie. Het leek wel een kathedraal in het bos.
We werden uitgenodigd door de spirits van het bos en stapten het energieveld binnen. Met diep respect en ontroering begonnen we aan ons energiewerk. Tijdens dit proces ontving ik veel informatie over een verre tijdsperiode, over onszelf en hoe gebeurtenissen in dat verleden nog steeds ons huidige leven beïnvloeden.

In een vorige leven waren ik en mijn vriendinnen 3 zussen, die als heksen werden beschouwd en ter dood veroordeeld. 1 van ons heeft het overleefd en is gevlucht naar het bos. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij, tot op de dag van vandaag, nog steeds bang zijn om naar buiten te treden, uit angst om weer vervolgd en veroordeeld te worden. Deze karmische energie hebben we getransformeerd. Dit ging automatisch en moeiteloos.

Terwijl we heling gaven en ontvingen voor onszelf, alle betrokkenen en de streek, werden we omringd door een hinde die ons recht in de ogen keek, talloze lichtwezens en mythische figuren, waaronder een griffoen (die ons vergezelde vanaf het kasteel van Beloeil als beschermer) en een leeuw die ons kracht gaf.

Het bijzondere was dat we niets hoefden te doen, behalve aanwezig zijn en luisteren naar onze innerlijke stem. Alles gebeurde moeiteloos.
In ons midden ontstond een vortex, een energiewezen dat hier al heel lang gevangen zat, werd bevrijd en reisde verder door via een lichtpoort naar zijn volgende bestemming.
Geleidelijk aan nam de intensiteit van de energie af en loste de energetische begrenzing van de ruimte op.

Na ons werk viel mijn oog op een hulsel met drie kastanjes - precies het aantal van onze groep. Later vonden we nog drie paddenstoelen met een gouden gloed. En als beloning voor ons werk vonden we een pluim.

We hebben veel lichtcodes ontvangen, die we verder mochten verankeren in een boom, zodat deze die verder kon uitstralen naar de hele streek.
Er was er eentje jarig onder ons en die kreeg van de boom een heel bijzonder geschenk.

We zagen ook 5 mannen lopen en we dachten alle 3 hetzelfde. Het waren deze mannen die ons veroordeeld hebben in onze vorige levens.

Terwijl we op onze stappen terugkeerden, merkten we vele kleine witte veertjes op ons pad op, die we zojuist niet hadden opgemerkt.

Dit avontuur was een diepgaande ervaring van verbondenheid, heling en transformatie. We voelden een diepe dankbaarheid.

Dit allemaal omdat het park van het kasteel, waar we origineel gingen afspreken, gesloten was en ik gependeld heb waar we in de plaats naartoe zouden moeten gaan. Het energetisch werk ging ook van zelf en veel gebeurde er moeiteloos en automatisch, waaronder het transformeren van de karmische heksen energie, wat tot enkele maanden geleden mij veel meer energie en moeite zou kosten om hetzelfde te bereiken.

Als het park open was geweest, dan had dit allemaal niet plaatsgevonden, hadden we onszelf niet geheeld en ons karmisch heksen verleden niet getransformeerd.

Graag hoor ik van jou of je nog meer van dit soort avonturen wenst te horen.


Liefs,

Nathalie

De boom waarin we de ontvangen lichtcodes verankerden
Standbeeld van de "Sorcières de Stambruges"
Omhulsel met 3 kastanjes.
Dak van het kasteel met de leeuw en griffioen
De gesloten poort van het kasteel met aan elke zijde een draak.
De Pegasus
De pluim die we vonden in het bos
De naam Raphael
De imposante klok aan de muur