Bijzonder aanbod!

14/10/2021 - 20:29

Naar aanloop van volle maan volgende week woensdag 20 oktober, heb ik op dinsdag 19 oktober een bijzonder aanbod.

Omdat de binnenkomende energieën, die we de laatste tijd zo intens voelen binnenkomen, nu op diepere lagen mogen integreren.
Dit proces kan soms heel heftig zijn. Bij vele mensen is dat niet zo evident waardoor ze last hebben van ascentiesymptomen (fysiek en emotioneel) omdat de energie zo hoog is in vibratie waardoor het nog niet volledig genesteld kan worden in het lichaam.


Bij deze behandeling zet ik o.a. de onderste chakra’s meer open zodat die intense energieën veel beter opgenomen worden en er een betere doorstroming is van energie.
Hierdoor verkrijg je echte gronding, omdat die gronding vanuit je Bronzelf komt.
Vanuit die diepere gronding en fijnere verbinding met je Bronzelf kun je beter invoelen wat je echt wil en maak je betere keuzes. Je komt meer in je pure scheppingskracht.

Met volle maan in Ram, die staat voor vuur, passie en ambitie, zal de vuur energie heel sterk aanwezig zijn.
Als deze energie niet geïntegreerd kan worden, zal het een uitweg zoeken. Hierdoor kan je heel snel en gemakkelijk getriggerd worden en komen jouw schaduwzijden heel sterk naar boven.
Hoewel dit volledig ok is, voelde ik “Wat als we het eens omkeren?”, de volle maan in Ram in al zijn positieve aspecten, in ons voordeel benutten.

Wat als we dat vuur en passie integreren vanuit ons Bronbewustzijn in ons volledig mens Zijn.
Dit als een vertrekpunt zien om dieper met onze intenties en verlangens aan de slag te gaan.
Om dieper in je kracht te staan vanuit je eigen Bronbewustzijn. Om zo betere keuzes te maken en voluit te kunnen gaan voor datgene wat je wilt.

Ik bied online of live bij mij in de praktijk een individuele sessie aan voor een volledige uitlijning tussen jouw Bronbewustzijn en je mensbewustzijn. Ik richt me vooral op de onderste chakra’s: wortelchakra en sacraal chakra.

Voel jij een ja, dan is dit precies wat jij nu nodig heb.
Ik heb 5 plaatsen vrij nu dinsdag 19 oktober om jouw Bronbewustzijn volledig uit te lijnen met je mensbewustzijn. Waardoor jouw Bronlicht op diepere lagen kan integreren in jouw mens Zijn.
Van hieruit tap je meer in op jouw pure manifestatiekracht.

Deze sessie - uitlijning tussen je Bronbewustzijn en mensbewustzijn - komt op 75 euro.

De eerste 5 inschrijvingen zijn gegarandeerd daarna kom je op een wachtlijst terecht.

Mocht je nog vragen hebben, geef me gerust een seintje.

Veel liefs,
Nathalie